Eläinlääkäritakuu

Eläinlääkärit laadun takeena

Koko Go Care - tuotevalokoiman ovat kehittäneet eläinlääkärit, joilla on vuosien kokemus koiran ja kissan ruokien kehittelyssä.

Eläinlääkärien kanta on selvä: "parempi ehkäistä kuin hoitaa".

Lemmikkieläinten hyvinvointi on aina huomion keskipisteessä, ja eläinlääkärit painottavat,
että maukas ja terveellinen lemmikkieläinten ruoka on luonnollinen osa aktiivista ja hyvää elämää. Siksi käytämme erittäin korkatasoisia ravintoaineita.

Tuotteiden laatu on hyvin tärkeä ja sen vuoksi ruoan ainekset, valmistus ja viimeistely
tehdään eläinlääkärin hyväksyminä.

Lemmikkieläinten ja niiden omistajien mielipiteet ovat meille luonnollisesti hyvin tärkeitä to us. Sen takia testaamme kaikki Go Care Royal - tuotteet yhteistyössä koirien, kissojen ja niiden omistajien kanssa. Eläinlääkärimme tarkastavat säännöllisesti kaikki tutkimuspaneelin koirat ja kissat sen varmistamiseksi, että kaikki lemmikkieläimet voivat ja elävät hyvin lemmikkiruoalla riippumatta rodusta, iästä tai aktiivisuudesta. Teemme testejä saavuttaaksemme AAFCOn vaatimukset ja suositukset.

Kehitämme jatkuvasti kumpaakin tuotelinjaa noudattaen maailman
johtavien ravitsemusinstituuttien/kauppaliittojen uusimpia kansainvälisesti tunnustettuja suosituksia:

NRC

Vuosien tutkimustyön tuloksena Kansallinen tutkimusneuvosto (NRC) on kehittänyt tarkat standardit
lemmikkieläinten täysruoalle. Siinä tulee olla keskeiset ravintoaineet mukaan lukien aminohapot, rasvahapot.mineraalit ja vitamiinit.

AAFCO

Olemme sovittaneet lemmikkieläinteruokamme of AAFCO (the American Association of Feed
Control Officials) suositusten mukaiseksi ja noudatamme eurooppalaisia ravintovaatimuksia sekä EU:n ravitsemusta koskevia lakeja.

FEDIAF

FEDIAF on Euroopan lemmikkieläinruokateollisuuden kauppajärjestö. FEDIAF on lyhenne nimestä The European Pet Food Industry Federation. FEDIAF edustaa Euroopan lemmikkieläinruokia valmistavaa teollisuutta kansallisten ja kansainvälisten viranomaisten suuntaan. Se tekee yhteistyötä niiden laitosten kanssa, jotka varmistavat terveellisen, ravitsevan ja maukkaan lemmikkieläinruoan kehittämisen ja tuotannon. Yksinkertaistaen voi sanoa, että FEDIAF sinun ja lemmikkisi lähettiläs ja se ymmärtää lemmikkieläinten tärkeyden nykypäivän yhteiskunnassa.

NPFA

NPFA on lyhenne nimestä Nordic Pet Food Association, Pohjoismainen lemmikkieläinliitto.