Go Care koiran ja kissan täysravinto

Go Care tuottaa koiran ja kissan ruokaa omissa nykyaikaisissa tehtaissa Tanskassa tarkan eläinlääketieteellisen valvonnan alaisena. Tehdas täyttää ISO 22000-standardin ja se on BRC- setifioitu. Laadunvalvonnasta huolehtii koko ajan Bureau Veritas sekä viranomaisena Tanskan eläinlääketieteellinen ja ravinnonvalvontalaitos Tanskan Ravinto-, maatalous- ja kalastusministeriön alaisuudessa.

Tiedämme että koirat ja kissat pitävät lihasta. Go Carella on kaksi laadukasta tuotetta, jotka sisältävät runsaasti lihaa/eläinproteiineja. Tuotteet ovat erittäin maukkaita - tiedämme etteivät monet kissat ja koirat hyväksy kompromisseja maun suhteen.

Kumpikin tuotatelinja sisältää kaikille roduille sopivia tuotteita, jotka on huolellisesti tasapainotettu sopimaan koirasi ikään, aktiivisuuteen ja elinolosuhteisiin.

Kaikki Go Care tuotteet ovat täysin luonnollisia - niihin ei ole lisätty keinotekoista väriä tai aromeja. Sekä houkuttelevat
värit että upea maku ovat luonnollinen seuraus hyvälaatuisista aineksista.

Go Care

Go Care on herkullista. Tämä on tuote lemmikin omistajalle, joka haluaa tarjota koiralleen tai kissalleen terveellisen aterian, jossa on runsaasti huolellisesti tasapainotettuja ravintoaineita. Kaikissa Go Caren tuotteissa on paljon eläinproteiineja, jotka antavat hyvän maun ja edistävät ruoansulatusta.

Go Care Royal

Go Care Royal - kun vain paras on kyllin hyvää. Korkeatasoinen tuote, jossa on tuoretta kananlihaa. Maun hyväksyvät vaativimmatkin koirat ja kissat. Kaikissa Go Care Royal tuotteissa on lúonnollisia antioksidantteja eikä niissä ole vehnää. Go Care Royal tarjoaa kaksi dieettivaihtoehtoa koirille. Weight Reduction ja Contra Allergy/Sensitive - herkkä tuote koirille, joilla on ruoka-allergioita tai intoleransseja.