Go Care Royal

Luonnollinen osa hycää elämää

Go Care Royal kaiken rotuisille koirille ja kissoille on erittäin laadukas, terveellinen ja ravitseva täysravintosarja. Kaikki tuotteet ovat eläinlääkärien kehittämiä, ja ne valmistetaan Tanskassa eläinlääketieteellisessä valvonnassa.With Chicken

Tiedämme, että terveelliset ja hyvänmakuiset ateriat ovat luonnollinen osa hyvää ja aktiivista elämää.

Lisäämme ruokiin tuoretta, erinomaisen makuista kananpoikaa ja käytämme luonnollisia antioksidantteja. Tuotteet eivät sisällä vehnää.

Emme luonnollisesti myöskään lisää tuotteisiin väri- tai makuaineita. Upeat värit ja hyvä maku tulevat laadukkaista raaka-aineista. Yksityiset koiran- ja kissanomistajat ovat testanneet koko sarjan eläinlääkärien valvonnassa. Tuloksissa ei ole erehtymisen varaa. Kaikki koirat, kissat, niiden omistajat ja eläinlääkärit ovat hyvin tyytyväisiä. Go Care Royal tekee ruoan valitsemisen helpoksi - vaihtoehtoja löytyy kaiken ikäisille ja eri tarpeisiin: pienestä leikkisästä pennusta rauhalliseen senioriin.

Valikoimaan kuuluu myös tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti steriloiduille/kastroiduille koirille ja kissoille sekä kaksi dieettituotetta koirille, joilla on iho- ja turkkiongelmia (karvanlähtö sekä tietyt allergiat ja intoleranssit) tai jotka kaipaavat painonpudotusta.

Go Care Royal on luonnollinen valinta sinulle, joka et halua tinkiä laadusta tai mausta.

Koiranruoka

Kissanruoka